Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20313
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรุ่งอรุณ หอมดอกen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:43Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:43Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว 663.63 ร429กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301825en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20313-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectน้ำผลไม้en_US
dc.subjectน้ำมะม่วงen_US
dc.subjectมะม่วงen_US
dc.subjectสมุนไพรen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์เนคต้ามะม่วงผสมสมุนไพร / รุ่งอรุณ หอมดอกen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0445rh_tpg.pdf67.64 kBAdobe PDFView/Open
food0445rh_abs.pdf118.25 kBAdobe PDFView/Open
food0445rh_con.pdf238.3 kBAdobe PDFView/Open
food0445rh_ch1.pdf157.34 kBAdobe PDFView/Open
food0445rh_ch2.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open
food0445rh_ch3.pdf372.8 kBAdobe PDFView/Open
food0445rh_ch4.pdf3.02 MBAdobe PDFView/Open
food0445rh_ch5.pdf160.8 kBAdobe PDFView/Open
food0445rh_bib.pdf176.31 kBAdobe PDFView/Open
food0445rh_app.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.