Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20305
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เบญจมาศ พวงสมบัติ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:24:37Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:24:37Z | - |
dc.date.issued | 2544 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 664.84 บ532ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1283469 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20305 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544 | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การอบแห้ง -- การผลิต | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | การพัฒนากระบวนการผลิตสิ้นจี่อบแห้งทั้งเปลือกและอายุการเก็บรักษา / เบญจมาศ พวงสมบัติ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0644bp_tpg.pdf | 67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_abs.pdf | 120.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_con.pdf | 277.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_ch1.pdf | 99.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_ch2.pdf | 839.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_ch3.pdf | 343.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_ch4.pdf | 3.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_ch5.pdf | 208.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_bib.pdf | 130.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0644bp_app.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.