Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20305
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเบญจมาศ พวงสมบัติen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:37Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:37Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.84 บ532กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1283469en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20305-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- การอบแห้ง -- การผลิตen_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleการพัฒนากระบวนการผลิตสิ้นจี่อบแห้งทั้งเปลือกและอายุการเก็บรักษา / เบญจมาศ พวงสมบัติen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0644bp_tpg.pdf67 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_abs.pdf120.28 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_con.pdf277.01 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_ch1.pdf99.74 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_ch2.pdf839.01 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_ch3.pdf343.24 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_ch4.pdf3.1 MBAdobe PDFView/Open
food0644bp_ch5.pdf208.06 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_bib.pdf130.83 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_app.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.