Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20076
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอภิวัฒน์ ธนารัตนen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:13:58Z-
dc.date.available2014-09-18T06:13:58Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 636.085 อ163ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1478629en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20076-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectโภชนาการสัตว์en_US
dc.subjectโคเนื้อ -- อาหารen_US
dc.subjectกระเพาะรูเมนen_US
dc.subjectมันฝรั่งen_US
dc.titleผลของการใช้มันฝรั่งที่เป็นวัสดุเหลือใช้จากโรงงานอุตสาหกรรมต่อประสิทธิภาพการหมักและการย่อยได้ของโภชนะของโคระยะแห้งนมและสมรรถภาพการผลิตโคเนื้อ = Effects on the use of potato industrial waste product on efficiency of fermentation and nutrients digestibility in dry cows and performance of beef cattle / อภิวัฒน์ ธนารัตนen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0253at_tpg.pdf515.85 kBAdobe PDFView/Open
anim0253at_abs.pdf464.85 kBAdobe PDFView/Open
anim0253at_con.pdf452.75 kBAdobe PDFView/Open
anim0253at_ch1.pdf442.08 kBAdobe PDFView/Open
anim0253at_ch2.pdf762.5 kBAdobe PDFView/Open
anim0253at_ch3.pdf489.16 kBAdobe PDFView/Open
anim0253at_ch4.pdf535.73 kBAdobe PDFView/Open
anim0253at_ch5.pdf440.28 kBAdobe PDFView/Open
anim0253at_bib.pdf456.16 kBAdobe PDFView/Open
anim0253at_app.pdf580.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.