Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20045
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกฤติพงษ์ ไพบูลย์สมบัติen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:13:42Z-
dc.date.available2014-09-18T06:13:42Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 634.31 ก914ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1472916en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20045-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectส้ม -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectส้ม -- พันธุ์สายน้ำผึ้งen_US
dc.subjectสารเคลือบบริโภคได้en_US
dc.subjectไคโตแซนen_US
dc.titleผลของไคโตซานร่วมกับสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของส้มพันธุ์สายน้ำผึ้ง = Effects of chitosan with edible coating agents on postharvest quality of tangerine cv. Sai Nam Pueng / กฤติพงษ์ ไพบูลย์สมบัติen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort1052kp_tpg.pdf482.9 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_abs.pdf481.2 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_con.pdf506.14 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_ch1.pdf498.59 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_ch2.pdf665.4 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_ch3.pdf641.46 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_ch4.pdf982.13 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_ch5.pdf577.31 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_ch6.pdf460.24 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_bib.pdf502.23 kBAdobe PDFView/Open
hort1052kp_app.pdf470.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.