Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19775
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิมลศิริ กาวีต๊ะen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:11:13Z-
dc.date.available2014-09-18T06:11:13Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 635.933734 ว367ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400495en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19775-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectกุหลาบen_US
dc.subjectอุณหภูมิต่ำen_US
dc.subjectสารเคมีen_US
dc.titleผลของสารเคมีและอุณหภูมิต่ำต่อคุณภาพของกุหลาบตัดดอก = Effect of chemicals and low temperature on quality of cut Rose / วิมลศิริ กาวีต๊ะen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0849vk_tpg.pdf205.57 kBAdobe PDFView/Open
hort0849vk_abs.pdf235.19 kBAdobe PDFView/Open
hort0849vk_con.pdf262.14 kBAdobe PDFView/Open
hort0849vk_ch1.pdf124.17 kBAdobe PDFView/Open
hort0849vk_ch2.pdf316.71 kBAdobe PDFView/Open
hort0849vk_ch3.pdf252.25 kBAdobe PDFView/Open
hort0849vk_ch4.pdf1.57 MBAdobe PDFView/Open
hort0849vk_ch5.pdf114.3 kBAdobe PDFView/Open
hort0849vk_bib.pdf158.93 kBAdobe PDFView/Open
hort0849vk_app.pdf580.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.