Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19741
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปริญญา กัญญาคำen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:10:55Z-
dc.date.available2014-09-18T06:10:55Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 636.5 ป173คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1385580en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19741-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectเนื้อไก่en_US
dc.subjectไก่ -- การเลี้ยงen_US
dc.titleคุณภาพซากเนื้อ และไขมันของไก่เบรสและไก่กระดูกดำภายใต้สภาพการผลิตเชิงพาณิชย์ = Carcass meat and fat quality of bresse and black-boned chicken under commercial production / ปริญญา กัญญาคำen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0449pk_tpg.pdf205.63 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_abs.pdf279.68 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_con.pdf274.53 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_ch1.pdf178.16 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_ch2.pdf4.53 MBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_ch3.pdf531.37 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_ch4.pdf8.45 MBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_ch5.pdf762.8 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_ch6.pdf181.23 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_bib.pdf455.03 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_app.pdf197.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.