Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19532
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศิริโสภา อินขะen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:08:52Z-
dc.date.available2014-09-18T06:08:52Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 634.714 ศ373ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1340461en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19532-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectอุณภูมิสูงen_US
dc.titleผลของการใช้ความร้อนต่อโปรตีนในเปลือกผลลำไยระหว่างการสะท้านหนาว = Effect of heat treatment on protein in Longan fruit peel during chilling injury / ศิริโสภา อินขะen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0946si_tpg.pdf262.44 kBAdobe PDFView/Open
hort0946si_abs.pdf193.99 kBAdobe PDFView/Open
hort0946si_con.pdf326.37 kBAdobe PDFView/Open
hort0946si_ch1.pdf190.26 kBAdobe PDFView/Open
hort0946si_ch2.pdf918.94 kBAdobe PDFView/Open
hort0946si_ch3.pdf1.04 MBAdobe PDFView/Open
hort0946si_ch4.pdf9.77 MBAdobe PDFView/Open
hort0946si_ch5.pdf166.86 kBAdobe PDFView/Open
hort0946si_bib.pdf373.29 kBAdobe PDFView/Open
hort0946si_app.pdf148.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.