Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19464
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorบรรทัด มะลิวัลย์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:52:57Z-
dc.date.available2014-09-18T04:52:57Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 636.213 บ177ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459786en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19464-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectโคเนื้อ -- อาหารen_US
dc.subjectโคเนื้อ -- โภชนาการen_US
dc.subjectโคเนื้อ -- การเลี้ยงen_US
dc.subjectเนื้อวัว -- การผลิตen_US
dc.titleผลของการใช้ฟางข้าวเสริมอาหารข้นที่มีโปรตีนจากการซีอิ๊วและพลังงานระดับต่างกันในการผลิตโคเนื้อ = Effect of feeding rice straw plus concentrate containing dietary protein from soy sauce residue and energy at different levels on beef production / บรรทัด มะลิวัลย์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim1051bm_tpg.pdf755.32 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_abs.pdf488.63 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_con.pdf502.73 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_ch1.pdf470.48 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_ch2.pdf774.71 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_ch3.pdf577.87 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_ch4.pdf627.87 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_ch5.pdf464.74 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_bib.pdf499.2 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_app.pdf524.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.