Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19330
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorภมร ปันมาเรือนen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:51:32Z-
dc.date.available2014-09-18T04:51:32Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 636.2142 ภ167วen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1321645en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19330-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectโคนมen_US
dc.subjectการย่อยอาหารen_US
dc.subjectกากถั่วเหลืองen_US
dc.subjectกระเพาะอาหารen_US
dc.subjectน้ำนมen_US
dc.titleวิธีลดการย่อยสลายโปรตีนของกากถั่วเหลืองในกระเพาะรูเมน และผลต่อการผลิตน้ำนมโค / ภมร ปันมาเรือนen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0346pp_tpg.pdf84.65 kBAdobe PDFView/Open
anim0346pp_abs.pdf183.53 kBAdobe PDFView/Open
anim0346pp_con.pdf291.81 kBAdobe PDFView/Open
anim0346pp_ch1.pdf102.54 kBAdobe PDFView/Open
anim0346pp_ch2.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open
anim0346pp_ch3.pdf373.31 kBAdobe PDFView/Open
anim0346pp_ch4.pdf613.54 kBAdobe PDFView/Open
anim0346pp_ch5.pdf67.57 kBAdobe PDFView/Open
anim0346pp_bib.pdf323 kBAdobe PDFView/Open
anim0346pp_app.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.