Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19264
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิรวัฒน์ พัสระen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:50:52Z-
dc.date.available2014-09-18T04:50:52Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว 636.2142 จ377กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1309998en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19264-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectโคนม -- อาหารen_US
dc.subjectกากข้าวมอลต์แห้งen_US
dc.titleการใช้ประโยชน์จากกากข้าวมอลต์แห้งเป็นอาหารโคนม / จิรวัฒน์ พัสระen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0945cp_tpg.pdf87.77 kBAdobe PDFView/Open
anim0945cp_abs.pdf170.55 kBAdobe PDFView/Open
anim0945cp_con.pdf387.07 kBAdobe PDFView/Open
anim0945cp_ch1.pdf89.18 kBAdobe PDFView/Open
anim0945cp_ch2.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open
anim0945cp_ch3.pdf516.95 kBAdobe PDFView/Open
anim0945cp_ch4.pdf798.92 kBAdobe PDFView/Open
anim0945cp_ch5.pdf453.42 kBAdobe PDFView/Open
anim0945cp_ch6.pdf175.17 kBAdobe PDFView/Open
anim0945cp_bib.pdf233.01 kBAdobe PDFView/Open
anim0945cp_app.pdf577.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.