Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19205
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเกียรติรวี พันธ์ไชยศรีen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:50:04Z-
dc.date.available2014-09-18T04:50:04Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 634.334 ก617ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1300978en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19205-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectมะนาวen_US
dc.subjectไนโตรเจนen_US
dc.titleผลของไนโตรเจนต่อผลผลิตและคุณภาพของมะนาว / เกียรติรวี พันธ์ไชยศรีen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0944kp_tpg.pdf75.59 kBAdobe PDFView/Open
hort0944kp_abs.pdf86.31 kBAdobe PDFView/Open
hort0944kp_con.pdf79.73 kBAdobe PDFView/Open
hort0944kp_ch1.pdf89.74 kBAdobe PDFView/Open
hort0944kp_ch2.pdf335.28 kBAdobe PDFView/Open
hort0944kp_ch3.pdf385.52 kBAdobe PDFView/Open
hort0944kp_ch4.pdf476.8 kBAdobe PDFView/Open
hort0944kp_ch5.pdf417.48 kBAdobe PDFView/Open
hort0944kp_ch6.pdf64.42 kBAdobe PDFView/Open
hort0944kp_bib.pdf137.61 kBAdobe PDFView/Open
hort0944kp_app.pdf506.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.