Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18733
Title: | ผลของสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของผลลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวย / ชินพันธ์ หาภา |
Authors: | ชินพันธ์ หาภา |
Authors: | ชินพันธ์ หาภา |
Keywords: | ผลไม้ -- การเคลือบผิว;ลิ้นจี่ -- พันธุ์;ลิ้นจี่ -- การเก็บเกี่ยว;ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2539 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2539 |
Gov't Doc #: | ว/ภน 634.714 ช356ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1186145 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18733 |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hort0539ch_abs.pdf | 155.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.