Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18733
Title: ผลของสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของผลลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวย / ชินพันธ์ หาภา
Authors: ชินพันธ์ หาภา
Authors: ชินพันธ์ หาภา
Keywords: ผลไม้ -- การเคลือบผิว;ลิ้นจี่ -- พันธุ์;ลิ้นจี่ -- การเก็บเกี่ยว;ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา
Issue Date: 2539
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2539
Gov't Doc #: ว/ภน 634.714 ช356ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1186145
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18733
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0539ch_abs.pdf155.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.