Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13324
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุดาสวรรค์ จันทรนิภาen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:34:52Z-
dc.date.available2014-09-17T09:34:52Z-
dc.date.issued2556en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 641.6334 ส442กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1534678en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13324-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2556en_US
dc.subjectถั่วเน่าen_US
dc.subjectถั่วเหลือง -- การหมักen_US
dc.titleการยอมรับของผู้บริโภคต่อผลิตภัณฑ์ถั่วเน่าในอำเภอเมืองจังหวัดเชียงใหม่ = Comsumers acceptance towards fermented soybean product in Mueang District, Chiang Mai Province / สุดาสวรรค์ จันทรนิภาen_US
dc.typeบริหารธุรกิจมหาบัณฑิตen_US
Appears in Collections:ENG: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.