Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/10340
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณัฐพล ภู่สว่างen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T08:47:20Z-
dc.date.available2014-09-17T08:47:20Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 338.6 ณ113กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1527412en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/10340-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectอุตสาหกรรมการผลิต -- ลำพูนen_US
dc.subjectกระเทียม -- การแปรรูปen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมกระเทียมen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมการเกษตรen_US
dc.titleการปรับปรุงผลิตภาพโดยเทคนิคการจัดสมดุลสายการผลิตกระเทียมเจียวของห้างหุ้นส่วนจำกัด คำธาราการ์ลิค แอนด์ โพรเซสฟูดส์ จังหวัดลำพูน = Productivity improvement by line balancing technique for fried garlic of Kamtara garlic and processed foods limited partnership, Lamphun Province / ณัฐพล ภู่สว่างen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip30855np_tpg.pdf1.81 MBAdobe PDFView/Open
agip30855np_abs.pdf712.32 kBAdobe PDFView/Open
agip30855np_con.pdf1.66 MBAdobe PDFView/Open
agip30855np_ch1.pdf987.07 kBAdobe PDFView/Open
agip30855np_ch2.pdf4.2 MBAdobe PDFView/Open
agip30855np_ch3.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open
agip30855np_ch4.pdf12.61 MBAdobe PDFView/Open
agip30855np_ch5.pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open
agip30855np_bib.pdf702.87 kBAdobe PDFView/Open
agip30855np_app.pdf3.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.