GRAD-Sciences and Technology: Theses : [292] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 292
Issue DateTitleAuthor(s)
2553การเก็บรักษาเห็ดนางรม (Pleurotus ostreatus (Fr.) Kummer) หลังการเก็บเกี่ยวด้วยโฟโตคาตาไลซิสจากหลอดไฟเคลือบไททาเนียมไดออกไซด์ = Postharvest storage of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus (Fr.) Kummer) by Photocatalysis from TiO2-Coated Bulb / โสภาค สุนทรพันธ์โสภาค สุนทรพันธ์
2553ผลของคลื่นความถี่วิทยุต่ออุบัติการณ์ของเชื้อรา Aspergillus flavus และคุณภาพของข้าวโพดเลี้ยงสัตว์ = Effect of radio frequency treatment on the incidence of Aspergillus flavus and grain quality of field corn / กุลธิดา ไชยสถิตวานิชกุลธิดา ไชยสถิตวานิช
2010Development of method for quick measurement of moisture content of dried longan aril using electrical properties = การพัฒนาวิธีการวัดความชื้นเนื้อลำไยอบแห้งอย่างรวดเร็วโดยใช้สมบัติทางไฟฟ้า / Sanong AmaroekSanong Amaroek
2010Effects of high carbon dioxide pressure treatments on some biochemical and quality changes in longan fruit = ผลของการใช้คาร์บอนไดออกไซด์ความดันสูงต่อการเปลี่ยนแปลงทางชีวเคมีบางประการและคุณภาพของผลลำไย / Kallaya WitheeKallaya Withee
2554การพัฒนาระบบสนับสนุนการวางแผนการรับสมัครนักเรียนนักศึกษาของวิทยาลัยการอาชีพแม่สะเรียง = Development of supports system for planning students admission of the Maesariang Industrial and Community Education College / มายูร รัตนบุรุษมายูร รัตนบุรุษ
2553ผลของเมทิลจัสโมเนทต่อการเปลี่ยนแปลงสีและคุณภาพของมะม่วงพันธุ์มหาชนก = Effect of methyl jasmonate on color and quality changes of Mahajanak mango fruit / อินทนนท์ ชันวิจิตรอินทนนท์ ชันวิจิตร
2009Effect of hexanal on postharvest decay of longan fruit caused by lasiodiplodia theobromae = ผลของ hexanal ต่อการเน่าเสียหลังการเก็บเกี่ยวของลำไยที่เกิดจากเชื้อรา lasiodiplodia theobromae / Porntip ThavongPorntip Thavong
2553การทำนายอายุการเก็บรักษาและคุณภาพเมล็ดพันธุ์ถั่วเหลืองด้วยเทคนิคเนียร์อินฟราเรดรีเฟลกแทนซ์สเปกโทรสโกปี = Prediction of storage life and quality of soybean seed using near-infrared reflectance spectroscopy technique / วรินทร มณีวรรณวรินทร มณีวรรณ
2553การใช้โอโซนที่มีปฏิกิริยาเคมีที่ใช้แสงเป็นตัวเร่งของไททาเนียมไดออกไซด์เพื่อลดสารตกค้างคลอไพริฟอส และการปนเปื้อนเชื้อ Colletotrichum capsici ในพริก = Use of titanium diooxide photocatalytic ozontion for residue and colletotrichum capsici contaminat reduction in chilli / ภัทราภรณ์ ชุติดำรงภัทราภรณ์ ชุติดำรง
2553ผลของโอโซนต่อการลดการปนเปื้อนเชื้อจุลินทรีย์และการเปลี่ยนแปลงคุณภาพพริกขี้หนูแห้งและพริกขี้หนูป่น = Effect of ozone on the reduction of microbial contaminants and quality changes of dried and ground chilli / ณัฐพงษ์ จิตรักธรรมณัฐพงษ์ จิตรักธรรม
2553การกำหนดเชื้อรา Aspergillus flavus ในเมล็ดข้าวโพด โดยใช้คลื่นความถี่วิทยุในสภาพร้อนชื้นและร้อนแห้ง = Eradication of aspergillus flavus in shelled corn by radio frequency under hot wet and hot dry conditions / นันทิพา กันทาแก้วนันทิพา กันทาแก้ว
2553ค่าความถี่ของอัลลีลของดีเอ็นเอไมโครแซทเทลไลท์บนโครโมโซมเพศหญิง ตำแหน่ง DXS7132 ในกลุ่มประชากรคนไทยภาคเหนือ = Allele frequencies of microsatellite DNA on X-chromosome locus DXS7132 in a population from Northern Thailand / จันทิรา สนิทจันทิรา สนิท
2553การแก้การพักตัวของเมล็ดพันธุ์ข้าวญี่ปุ่นด้วยวิธีต่าง ๆ และผลต่อคุณภาพของเมล็ด = Various dormancy breaking methods of Japonica Rice Seed and their effect on seed quality / เกสินี ใจหนักแน่นเกสินี ใจหนักแน่น
2553การใช้เทคนิคเนียร์อินฟราเรดสเปกโทรสโกปีตรวจสอบการปนข้าวสารพันธุ์ขาวดอกมะลิ 105 ด้วยข้าวพันธุ์ชัยนาท 1 = Using near infrared spectroscopy to detect the adulterating milled rice cv. Khao Dawk Mali 105 with cv. Chainat 1 / ศศิวิมล มากมูลศศิวิมล มากมูล
2553การเร่งความเก่าของข้าวเปลือกพันธุ์ปทุมธานี1 ด้วยคลื่นความถี่วิทยุ = Accelerat Aging of Paddy Rice cv. Pathum Thani 1 by Radio Frequency / พลากร สำรีราษฎร์พลากร สำรีราษฎร์
2553การใช้เทคนิคPCRเพื่อการตรวจสอบเชื้อ Streptococcus salivariusในเลือดศพที่ตายจากการจมน้ำ เทียบกับศพที่ ตายจากสาเหตุอื่น = Use of PCR Technique for detection of Streptococcus salivarius in Postmortem Blood from Drowning Cases Compared to Cases with Other Causes of Death / รวิสรา ไชยมหาวันรวิสรา ไชยมหาวัน
2553รูปแบบของโปรตีนระหว่างการสุกของผลมะม่วงโดยวิธีเจลอิเล็กโทรโฟรีซิส = Protein patterns during ripening of mango fruit by gel electrophoresis method / อัญญารัตน์ วงศ์คชอัญญารัตน์ วงศ์คช
2553ความเสียหายจากการกดทับกันของผลส้มสายน้ำผึ้งโดยการจำลองการสั่นสะเทือนระหว่างการขนส่ง = Compression damage of tangerine fruit cv. Sai Nam Peung by simulated vibration during transportation / นฤมล อุปละนฤมล อุปละ
2553การควบคุมมอดยาสูบโดยใช้โอโซน = Control of cigarette beetle (Lasioderma serricorne (Fabricius)) by Using Ozone / ภูษณิศา คำตะนิตย์ภูษณิศา คำตะนิตย์
2553สมบัติต้านเชื้อจุลินทรีย์และการต้านออกซิเดชันของน้ำผึ้งจากผึ้งพันธุ์ = Antimicrobial and Antioxidant Properties of Honey from Apis mellifera / มนตรา ศรีษะแย้มมนตรา ศรีษะแย้ม
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 292