Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 31 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Sep-2022
การเพิ่มปริมาณสตาร์ชต้านทานการย่อยในแป้งมันเทศสีม่วง
ศรีสุวรรณ นฤนาทวงศ์สกุล
;
ธนณัฏฐ์ เสนาวงค์
Nov-2022
Artificial neural networks application on the prediction of vacuum cooling process in commercial scale and quality of ready-to-eat mixed fresh-cut lettuces
Pichaya Poonlarp
;
Danai Boonyakiat
;
Damorn Bundhurat
;
Warissara Wanakamol
Oct-2022
ผลของวิธีการแช่เยือกแข็ง การเติมไฮโดรคอลลอยด์ และวิธีละลายน้ำแข็งต่อคุณสมบัติทางกายภาพและเคมีของทาโกะยากิ
ธันยพร ศิริโวหาร
;
เกษวดี สุพระมิตร
May-2021
การประยุกต์เทคโนโลยีการลดอุณหภูมิในการผลิตบรอกโคลีเพื่อรักษาคุณภาพตลอดสายโซ่อุปทาน
พิชญา พูลลาภ
;
ดนัย บุณยเกียรติ
;
พิมลพัชร ดิระพันธ์
Sep-2022
การกักเก็บสารสกัดบีตา-แคโรทีนจากสาหร่ายเกลียวทองเพื่อประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์ธัญพืชอัดแท่ง
สุทัศน์ สุระวัง
;
สุภาวดี พลโยธา
Feb-2022
ผลการฝึกกล้ามเนื้อหายใจเข้าที่บ้านต่อสมรรถภาพปอดและการทำงานของกล้ามเนื้อหายใจในเด็กและวัยรุ่นที่มีภาวะหยุดหายใจขณะนอนหลับ เนื่องจากทางเดินหายใจอุดกั้นและอ้วน: รายงานผู้ป่วย
สายนที ปรารถนาผล
;
นันทิการ์ สันสุวรรณ
;
เพียงขวัญ สงวนหมู่
;
สิรามล ศรกล้า
Apr-2023
การใช้พลาสมาเย็นในการปรับปรุงพื้นผิวฟิล์มบรรจุภัณฑ์ที่มีน้ำมันหอมระเหยจากมะแขว่นเพื่อยืดอายุการเก็บรักษาในผลิตภัณฑ์ไส้กรอกหมู
ยุทธนา พิมิลศิริผล
;
สุดารัตน์ นาดอน
May-2022
การพัฒนากระบวนการผลิตผงผลหม่อนที่มีเรสเวอราทรอลสูง
สมชาย จอมดวง
;
ชนิกานต์ ไชยเทพ
Sep-2021
Bioactive compounds via Glycosylation reaction from Longan Pulp (Dimocarpus longan) for functional food ingredients
Pairote Wiriyacharee
;
Thanyaporn Siriwoharn
;
Chalermkwan Somjai
Oct-2022
Production and properties of fractionated products of red palm oil and applications as functional ingredients in pad Thai sauce, chocolate, and Nile tilapia fish (Oreochromis Niloticus) feed
Patcharin Raviyan
;
Jeerapong Rakprasoot
Discover
Author
1
Absorn Wittayapraparat
1
Alorzude, Emmanuel
1
Anong Jainan
1
Anyairo, Chioma Stella
1
Auengploy Chailangka
1
Chalermkwan Somjai
1
Jeerapong Rakprasoot
1
Olumide Oluwatoyosi Fashakin
1
Phachara Jindasereekul
1
Somhak Xainhiaxang
.
next >
Subject
1
Adequate Intake
1
Bacteria
1
Bioactive compounds
1
Choline
1
Commercial flour
1
Cricket Protein Fraction, Antioxi...
1
Dietary Reference Intake
1
Envelopment Analysis
1
freezing Technology
1
Ghana
.
next >
Date issued
10
2023
9
2022
4
2021
8
2020