Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2549
ผลของพีเอช เจลาติน เพกทิน น้ำตาล และน้ำผลไม้ที่มีต่อลักษณะเนื้อสัมผัสของกัมมีเยลลี = Effects of pH, Gelatin, Pectin, Sugars and Fruit Juices on Texture of Gummy Jelly / อัจฉรา เทียมภักดี
อัจฉรา เทียมภักดี
May-2020
การผลิตเครื่องดื่มชนิดไฮเปอร์โทรนิคจากข้าวและผลต่อปริมาณน้ำตาลและแลคเตทในเลือดของนักกีฬา
สุคันธา โอศิริพันธุ์
;
ธนะพัฒน์ รตะศรีสมบูรณ์
Discover
Author
1
ธนะพัฒน์ รตะศรีสมบูรณ์
1
อัจฉรา เทียมภักดี
Subject
1
การเกิดเจล
1
นักกีฬา
1
น้ำผลไม้
1
เครื่องดื่ม
1
เจลาติน
1
เพกติน
1
เยลลี่
1
แลคเตท
1
ไฮเปอร์โทรนิค
Date issued
1
2500 - 2549
1
2020 - 2099