Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Independent Study (IS)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 56 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2550
สภาวะการอบ ระยะความสุกที่เหมาะสมในการผลิต และอายุการเก็บรักษาผลหม่อนกึ่งแห้งพันธุ์เชียงใหม่ (Morus alba var. Chiang Mai) = Drying condition, optimal ripening stage in the production for semi-dried mulberry (Morus alba var. Chiang Mai) and its shelf life / ลัดดาวัลย์ ปาปิน
ลัดดาวัลย์ ปาปิน
2550
กระบวนการทำแห้งเซลลูโลสที่ผลิตจาก Acetobacteria xylinum โดยวิธีสุญญากาศและเยือกแข็งและการประยุกต์ = Vacuum and freeze drying processes for cellulose produced by Acetobacteria xylinum and its application / ศิริเพ็ญ สิริโรจนพุฒิ
ศิริเพ็ญ สิริโรจนพุฒิ
2550
ผลของวัตถุดิบและกระบวนการผลิตต่อคุณภาพของน้ำนมข้าวโพด = Effect of raw material and processing on quality of corn milk / ศยามล งามละมัย
ศยามล งามละมัย
2550
ผลของการพาสเจอไรซ์ต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของน้ำนมข้าวโพด = Effect of pasteurization on quality changes of corn milk / วิภาพร สร้อยสม
วิภาพร สร้อยสม
2551
แนวทางการประยุกต์ใช้หลักเกณฑ์และวิธีการที่ดีในการผลิต (จี.เอ็ม.พี) เพื่อการปรับปรุงอาคารและสิ่งอำนวยความสะดวกของโรงครัวโรงพยาบาล : กรณีศึกษาโรงพยาบาลพุทธชินราชพิษณุโลก = The Application of GMP for improvement of Hospital catering building and facilities : Case study at Buddhachinaraj Phitsanuloke Hospital / ศิริจันทร์ รุ่งยิ้ม
ศิริจันทร์ รุ่งยิ้ม
2551
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ธัญพืชชนิดแท่ง = Development of cereal bar product / กัญวณา ศรีสุข
กัญวณา ศรีสุข
2551
การปรับปรุงคุณภาพของกิมจิโดยการใช้เชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้นและความดันสูงยิ่ง = Improvement of Kimchi quality using pure starter cultures and ultra-high pressure / สุวรรณี ชัยชนะ
สุวรรณี ชัยชนะ
2552
การผลิตน้ำผลไม้ผสมเข้มข้นโดยใช้เทคนิคการทำเข้มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Production of mixed fruit juice concentrate using freeze concetration technique / สีทอน ลีเลี่ยนู
สีทอน ลีเลี่ยนู
2550
ปริมาณเบต้าแคโรทีนและคุณสมบัติทางประสาทสัมผัสของผักสดและผักที่ทำให้สุก = Beta carotene contents and sensory qualities of fresh and cooked vegetables / ลลิตา โรจนานุยุตต์
ลลิตา โรจนานุยุตต์
2554
การผลิตน้ำมะเกี๋ยงผสมน้ำผลไม้แบบเข้มข้นพร้อมดื่ม โดยการทำให้เข้มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Production of ready-to-drink concentrated juice from makiang and mixed fruits using freeze concentration / กาญจนา ไกลถิ่น
กาญจนา ไกลถิ่น
Discover
Author
1
กัญวณา ศรีสุข
1
กันยวิชญ์ กันจินะ
1
กาญจนา ไกลถิ่น
1
กาญจนาภรณ์ บุนนาค
1
กิตติคุณ ตอพล
1
จรินทร์ทิพย์ กำดวง
1
จิราวรรณ ถูกจิตร์
1
จุฑาทิพย์ ถาบุญเป็ง
1
ชญานี ขุนสวัสดิ์
1
ชณิชา จินาการ
.
next >
Subject
4
น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา
4
เครื่องดื่ม
3
น้ำผลไม้
3
น้ำผลไม้ -- การผลิต
3
น้ำผึ้ง
3
น้ำผึ้ง -- การอบแห้ง
3
ลำไย
3
เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
2
การอบแห้ง
2
ชา
.
next >
Date issued
2
2555
8
2554
1
2553
9
2552
19
2551
17
2550