Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Independent Study (IS)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 41-47 of 47 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
...
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2548
ผลของอุณหภูมิที่ใช้เก็บรักษาต่อคุณภาพของผลลำไยพันธุ์ดอที่รมด้วยก๊าซซัลเฟอร์ไดออกไซด์ = Effect of storage temperatures on the quality of SO2 -treated longan fruit cv. Daw / อภิรดา รินพล
อภิรดา รินพล
2546
การจำลองแบบวิสโคอิลาสติกของมะม่วงกวน / อุทัยวรรณ ฉัตรธง
อุทัยวรรณ ฉัตรธง
2549
การประยุกต์ใช้เทคโนโลยีสะอาดในกระบวนการผลิตข้าวโพดหวานบรรจุกระป๋อง = Application of cleaner technology in canning of sweet corn kernel / นนท์ สำราญทรัพย์
นนท์ สำราญทรัพย์
2549
ผลของเทคนิคความร้อนและความดันสูงต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาน้ำฝรั่งแปรรูป = Effects of thermal and high pressure techniques on the quality and shelf-life of processed guava juice / เรวัตร พงษ์พิสุทธินันท์
เรวัตร พงษ์พิสุทธินันท์
2548
การสำรวจการแปรรูปและวิเคราะห์คุณภาพของผลลำไยอบแห้งทั้งเปลือกในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Survey of drying processes and quality assessment of dried whole longan fruit in Chiang Mai and Lamphun provinces / จารุพรรณ ปัญญาเทพ
จารุพรรณ ปัญญาเทพ
2549
ผลของสารละลายกรดต่อคุณภาพและกิจกรรมของเอนไซม์เปอร์ออกซิเดสและพอลีฟีนอลออกซิเดสของผลลิ้นจี่พันธุ์จักรพรรดิ์ = Effects of acid solutions on quality and activities of peroxidase and polyphenol oxidase of Lychee fruits (Litchi chinensis Sonn. cv Chakkrapat) / ณัฐิกา จิตตวิตติ
ณัฐิกา จิตตวิตติ
2547
การปนเปื้อนของอะฟลาทอกซินในถั่วลิสงป่นที่จำหน่ายในตลาดสดของจังหวัดเชียงใหม่ = Contamination of aflatoxin in ground peanut selling in local markets in Chiang Mai / สุพัตรา พิชัย
สุพัตรา พิชัย
Discover
Author
1
กนกรัตน์ ศรีบุญเรือง
1
กนกอร ศรีม่วง
1
กรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูร
1
กรรณิการ์ แสงสร้อย
1
กิตตินันท์ ธรรมไชย
1
กุลชัย นาคบุปผา
1
ขนิษฐา อุ้มอารีย์
1
จรีย์พร สมพัตร์
1
จักรกฤษณ์ อินทวัฒน์
1
จักรพันธุ์ สนั่นนาม
.
next >
Subject
6
ลำไย -- การเก็บและรักษา
5
ลำไย -- การอบแห้ง
3
มะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์
3
ลำไย -- ลำพูน
3
ลำไย -- เชียงใหม่
3
เครื่องอบแห้ง
2
กรดมะนาว
2
กล้วยอบ
2
ความดัน
2
ความร้อน
.
next >
Date issued
15
2549
16
2548
6
2547
10
2546