Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Independent Study (IS)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2547
ผลของกรดซิตริก กรดแอสคอร์บิค โซเดียมอิริทอร์เบต และแคลเซียมคลอไรด์ต่อสีของลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of Citric Acid, Ascorbic Acid, Sodium Erythorbate and Calcium Chloride on the colour of Dehydrated Longan (Daw cv.) / ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์
ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์
2547
กรรมวิธีและลักษณะคุณภาพของผลิตภัณฑ์มะเกี๋ยง (Cleistocalyx nervosum var paniala) ผงชงละลายที่ผลิตโดยวิธีเคลือบผิวน้ำตาล และวิธีอบแห้งแบบโฟม-แมท = Processing and quality characteristics of instant Makiang (Cleistocalyx nervosum var paniala) by coated sugar with Makiang juice and Foam-mat methods / อรทัย บุญทะวงศ์
อรทัย บุญทะวงศ์
2547
ผลของสารเจืออาหารและภาชนะบรรจุต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณน้ำตาลและสีของเนื้อลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of food additives and packaging materials on the alteration of sugar and colour of dehydrated longan (Daw ev.) / พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา
พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา
2547
เทคนิค Double Gel Diffusion สำหรับใช้พิสูจน์เนื้อสุกรและเนื้อโคปลอมปน = Double gel diffusion technique for identification of adulterated pork and beef / ชุลีพร ศักดิ์สง่าวงษ์
ชุลีพร ศักดิ์สง่าวงษ์
2547
กิจกรรมของเอนไซม์เปอร์ออกซิเดสและโพลีฟีนอลออกซิเดสระหว่างการเก็บรักษาเนื้อมะม่วงสุกพันธุ์โชคอนันต์แช่เยือกแข็ง = Peroxidase and Polyphenol Oxidase activites during storage of frozen ripened mango flesh cv. Chok-Anan / นภกานต์ แดงสุวรรณ
นภกานต์ แดงสุวรรณ
2547
การปนเปื้อนของอะฟลาทอกซินในถั่วลิสงป่นที่จำหน่ายในตลาดสดของจังหวัดเชียงใหม่ = Contamination of aflatoxin in ground peanut selling in local markets in Chiang Mai / สุพัตรา พิชัย
สุพัตรา พิชัย
Discover
Author
1
ชุลีพร ศักดิ์สง่าวงษ์
1
ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์
1
นภกานต์ แดงสุวรรณ
1
พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา
1
สุพัตรา พิชัย
1
อรทัย บุญทะวงศ์
Subject
2
ลำไย -- การอบแห้ง
2
ลำไย -- การเก็บและรักษา
1
กรดมะนาว
1
กรดแอสคอร์บิค
1
การตรวจเนื้อ
1
การปนเปื้อนในอาหาร -- เชียงใหม่
1
ถั่วลิสง
1
น้ำผลไม้
1
น้ำมะเกี๋ยง
1
มะม่วง -- การเก็บและรักษา
.
next >