Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRI: Independent Study (IS)
AGRI: Theses
AGRO: Independent Study (IS)
AGRO: Theses
ARC: Independent Study (IS)
ARC: Theses
BMEI: Independent Study (IS)
BMEI: Theses
CAMT: Independent Study (IS)
CAMT: Theses
ENG: Independent Study (IS)
ENG: Theses
GRAD-Sciences and Technology: Independent Study (IS)
GRAD-Sciences and Technology: Theses
ICDI: Independent Study (IS)
ICDI: Theses
MARITIME: Independent Study (IS)
MARITIME: Theses
SCIENCE: Independent Study (IS)
SCIENCE: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 20 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2553
ผลของสารประกอบคลอเรตต่อสมบัติของดินในสวนลำไย = Effects of chlorate compounds on soil properties in longan orchard / รุจิรา เนตรผาบ
รุจิรา เนตรผาบ
2527
ผลของ CEPA และ SADH ต่อคุณภาพของดอกลำไยพันธุ์ดอ / สมศักดิ์ จัตวัฒนกุล
สมศักดิ์ จัตวัฒนกุล
2534
การชักนำให้เกิดอวัยวะและต้นใหม่ของลำไย (Euphoria longana lamk) ในสภาพปลอดเชื้อ / พีระวุฒิ วงศ์สวัสดิ์
พีระวุฒิ วงศ์สวัสดิ์
2531
สัณฐานการงอกและความมีชีวิตหลังการเก็บรักษาของละอองเกสรมะม่วง ลิ้นจี่ และลำไย / เรืองยศ ลาภบุญเรือง
เรืองยศ ลาภบุญเรือง
2551
คุณภาพของเนื้อลำไยที่ผ่านการอบแห้งโดยใช้ไมโครเวฟร่วมกับลมร้อน = Quality of longan dehydrated by combined microwave and hot air drying / แดนชัย เครื่องเงิน
แดนชัย เครื่องเงิน
Aug-2557
การผลิตน้ำส้มสายชูหมักจากผลลำไยอบแห้งทั้งเปลือก
สกุณณี บวรสมบัติ
;
สิทธิสิน บวรสมบัติ
;
ธารินี กล่าวปิยะภมรกุล
2551
การพัฒนาชาชงผสมลำไย พุทราจีนและใบหม่อน = Development of mixed infusion tea from longan, jujube and mulberry leaf / ศุภาพิชญ์ ขัดทา
ศุภาพิชญ์ ขัดทา
2552
ซอร์ปชันไอโซเทอร์ม คุณภาพทางเคมี กายภาพ และอุณหภูมิกลาสทรานซิชันของน้ำลำไยผง = sorption isotherm, physicochemical qualities and glass transition temperature of longan juice powder / ธัญนิชา ไร่นากิจ
ธัญนิชา ไร่นากิจ
2551
การพัฒนาสูตรลูกอมลำไยชนิดเคี้ยว = Development of Longon chewy candy formulation / รวิวรรณ สันตา
รวิวรรณ สันตา
2531
การศึกษาสารให้กลิ่นของลำไยสดและลำไยกระป๋องพันธุ์อีแดง = Euphoria longana Lam.CV.Edaeng / จริยา ปิติพรณรงค์
จริยา ปิติพรณรงค์
Discover
Author
1
จริยา ปิติพรณรงค์
1
ณัฏฐิณี บัวพงษ์
1
ธัญนิชา ไร่นากิจ
1
ธารินี กล่าวปิยะภมรกุล
1
ปาริชาติ เกตุวรภัทรา
1
พีระวุฒิ วงศ์สวัสดิ์
1
มนตรี ทศานนท์
1
มิตรชัย ทาบุดดา
1
รวิวรรณ สันตา
1
รัชนี ยานัง
.
next >
Subject
2
การหมัก
2
ลำไย -- พันธุ์
2
ลิ้นจี่
1
กล้า -- การเจริญเติบโต
1
การออกดอก
1
การเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อพืช
1
ก๊าซชีวภาพ
1
ก๊าซชีวภาพ -- การผลิต
1
ชา
1
ดิน
.
next >
Date issued
12
2550 - 2557
3
2540 - 2549
4
2530 - 2539
1
2527 - 2529