Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/35049
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชุตินันท์ คงรัตนไพศาลen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:57:09Z-
dc.date.available2014-09-19T04:57:09Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 664.07 ช443กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1507274en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/35049-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectสีผสมอาหารen_US
dc.subjectข้าวen_US
dc.subjectเชื้อราen_US
dc.titleการผลิตสารสีจาก Monascus purpurescens NK1 ด้วยวิธีหมักในสภาพของแข็งโดยใช้เศษข้าวอบกรอบ = Pigment production from monascus purpurescens NK1 by solid-state cultivation using crispy rice residue / ชุตินันท์ คงรัตนไพศาลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.