Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34951
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorThidarat Suksangplengen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:53:45Z-
dc.date.available2014-09-19T04:53:45Z-
dc.date.issued2007en_US
dc.identifier.govdocTh 664.0287 T428Cen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1495755en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34951-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2007en_US
dc.subjectBacteriocinsen_US
dc.subjectLactobacillusen_US
dc.titleCharacterization and partial purification of bacteriocin produced by Lactobacillus paracasei subsp. paracasei = การวิเคราะห์คุณลักษณะและการทำให้บริสุทธิ์บางส่วนของสารแบคเทอริโอซินที่ผลิตโดยเชื้อแลคโตบาซิลลัส พาราเคซีไอ สายพันธุ์ พาราเคซีไอ / Thidarat Suksangplengen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.