Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34677
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKitsada Pitijaen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:50:41Z-
dc.date.available2014-09-19T04:50:41Z-
dc.date.issued2009en_US
dc.identifier.govdocTh 543.0894 K62Aen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1472076en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34677-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009en_US
dc.subjectLiquid chromatographyen_US
dc.subjectExtractsen_US
dc.subjectMass spectometryen_US
dc.subjectTandern Mass spectrometryen_US
dc.subjectAnthocyaninsen_US
dc.subjectRiceen_US
dc.titleApplication of Liquid Chromatography-Mass spectrometry and Tandern Mass spectrometry to the identification of Anthocyanins in Thai black rice cultivars = การประยุกต์ ลิควิดโครมาโทกราฟี-แมสสเปกโทรเมตรีและแทนเดมแมสสเปกโทรเมตรีในการระบุเอกลั กษณ์ของแอนโท ไซยานินในข้าวดําพันธุ์ไทย / Kitsada Pitijaen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.