Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34552
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิตราพรรณ มงคลen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:49:14Z-
dc.date.available2014-09-19T04:49:14Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 579.3 จ347กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459054en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34552-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectแบคทีเรีย -- การทดลองen_US
dc.subjectแหนม -- การทดลองen_US
dc.subjectกรดแล็กติกen_US
dc.titleการติดตามตรวจสอบการเปลี่ยนแปลงของประชากรแบคทีเรียกรดแลกติก ระหว่างการหมักของแหนมโดยใช้เทคนิคดีจีจีอี = Monitoring changes in Lactic acid bacteria population during fermentation of Nham by CGGE Technique / จิตราพรรณ มงคลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.