Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34231
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกนกศรี สมฤทธิ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:45:23Z-
dc.date.available2014-09-19T04:45:23Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 579.3 ก151กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1415899en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34231-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectแบคทีเรีย -- การแยกen_US
dc.subjectสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพen_US
dc.subjectถั่วเหลืองหมักen_US
dc.titleการคัดกรองแบคทีเรียสร้างสปอร์ที่สามารถผลิตสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพจากถั่วเหลืองหมักอาหารพื้นบ้านในภาคเหนือ = Screening of spore forming bacteria capable of producing bioactive compounds from traditionally fermented soy-bean in Northern Thailand / กนกศรี สมฤทธิ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.