Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33960
Title: Isolation and characterization of proteolytic enzymes from salt-tolerant and thermophilic bacteria for application in food industry = การแยกเชื้อ และการศึกษาคุณลักษณะของโปรดิโอไลติคเอนไซม์จากแบคทีเรียทนเกลือและแบคทีเรียที่เจริญได้ดีที่อุณหภูมิสูงเพื่อการประยุกต์ใช้ในอุตสาหกรรมอาหาร / Somkid Deejing
Authors: Somkid Deejing
Authors: Somkid Deejing
Keywords: Proteolytic enzymes -- Synthesis;Proteolytic enzymes -- Industrial applications
Issue Date: 2004
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2004
Gov't Doc #: Th 572.76 S696I
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1366113
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33960
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.