Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33219
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรวิวรรณ ทิน้อยen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:31:37Z-
dc.date.available2014-09-19T04:31:37Z-
dc.date.issued2543en_US
dc.identifier.govdocว 572.757 ร173กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1269321en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33219-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543en_US
dc.subjectไลเปสen_US
dc.subjectกรดอีรูซิคen_US
dc.subjectน้ำมันเมล็ดมัสตาร์ดen_US
dc.titleการแยกกรดอีรูซิคจากน้ำมันเมล็ดมัสตาร์ดโดยใช้เอนไซม์ไลเปสจากเชื้อ Candida rugosa / รวิวรรณ ทิน้อยen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.