Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33191
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสามารถ คงทวีเลิศen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:31:12Z-
dc.date.available2014-09-19T04:31:12Z-
dc.date.issued2543en_US
dc.identifier.govdocว 548.85 ส262ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1268552en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33191-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543en_US
dc.subjectผลึกen_US
dc.subjectแบเรียมไททาเนตen_US
dc.titleผลของอุณหภูมิแคลไซน์และปริมาณของสารเจือต่อโครงสร้างผลึกของผงแบเรียมติตาเนตที่เตรียมโดยวิธีออกซาเลต / สามารถ คงทวีเลิศen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.