Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32761
Title: ผลของการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำต่อคุณภาพและสีผิวของลิ้นจี่/ สัณห์ ละอองศรี
Authors: สัณห์ ละอองศรี
Authors: สัณห์ ละอองศรี
Keywords: ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา;ลิ้นจี่ -- พันธุ์
Issue Date: 2538
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2538
Gov't Doc #: ว 583.372 ส114ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1164117
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32761
Appears in Collections:SCIENCE: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
biol0638sl_abs.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.