Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32629
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธีราพร ไชยวรรณะ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:23:30Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:23:30Z | - |
dc.date.issued | 2536 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 583.28 ธ372ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1132402 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32629 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2536 | en_US |
dc.subject | มะม่วง | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- พันธุ์ | en_US |
dc.title | การเปลี่ยนแปลงทางกายภาพ-เคมีระหว่างการสุกของมะม่วงพันธุ์น้ำดอกไม้ หนังกลางวัน และแรด / ธีราพร ไชยวรรณะ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.