Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32174
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสกนธ์ อติพญากุลen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:17:34Z-
dc.date.available2014-09-19T04:17:34Z-
dc.date.issued2531en_US
dc.identifier.govdocว 583.79048 ส115กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1083805en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32174-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2531en_US
dc.subjectมะเขือen_US
dc.subjectเซลล์และเนื้อเยื่อพืชen_US
dc.subjectแคลลัส (พฤกษศาสตร์)en_US
dc.subjectฮอร์โมนen_US
dc.titleการชักนำให้เกิดโซลาโซดีนและแคลลัสของมะเขือ Solanum laciniatum Ait. และ S. torvum Sw. ในอาหารสังเคราะห์ / สกนธ์ อติพญากุลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.