Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/31046
Title: Stability of active compounds from Curcuma aromatica Salisb. prepared by solid lipid nanoparticle technique in a cream formulation = ความคงตัวของสารออกฤทธิ์จากว่านนางคำที่เตรียมโดยเทคนิคการเตรียมให้อยู่ในรูปอนุภาคนาโนไขมันแข็งในตำรับครีม / Nichthima Warinthip
Authors: Nichthima Warinthip
Authors: Nichthima Warinthip
Keywords: Curcuma aromatica Salisb.;Wan-Nang-Kham;Solid lipid nanoparticles;Nanoparticles;Drugs -- Dosage forms;Curcumin
Issue Date: 2009
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009
Gov't Doc #: Th N629sw 2009
Th 572.2 N629S
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466830
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/31046
Appears in Collections:PHARMACY: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.