Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/30925
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorลักขณา เหมาะหมายen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T03:09:44Z-
dc.date.available2014-09-19T03:09:44Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว ล211กห 2545en_US
dc.identifier.govdocว 583.96 ล111กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1308021en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/30925-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectแมงลักen_US
dc.subjectสมุนไพรen_US
dc.subjectอาหารเพื่อสุขภาพen_US
dc.subjectOcimum canumen_US
dc.subjectBasilen_US
dc.subjectDietary supplementsen_US
dc.subjectFiber in human nutritionen_US
dc.titleการแยก การควบคุมคุณภาพ และการพัฒนาผลิตภัณฑ์เพื่อสุขภาพจากสารเมือกเมล็ดแมงลัก / ลักขณา เหมาะหมายen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:PHARMACY: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.