Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28473
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเฉลิมขวัญ วิชัยชาติen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:48:12Z-
dc.date.available2014-09-19T01:48:12Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 634.44 ฉ573ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459782en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28473-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ , 2552en_US
dc.subjectมะม่วง -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleผลของสารฆ่าเชื้อต่อปริมาณจุลินทรีย์และอายุการเก็บรักษาผลมะม่วงสำหรับการแปรรูปพร้อมบริโภค = Effects of different sanitizers on microorganism populations and shelf-life of mango fruit for fresh-cut processing / เฉลิมขวัญ วิชัยชาติen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0352cw_tpg.pdf841.07 kBAdobe PDFView/Open
post0352cw_abs.pdf503.8 kBAdobe PDFView/Open
post0352cw_con.pdf489.21 kBAdobe PDFView/Open
post0352cw_ch1.pdf479.61 kBAdobe PDFView/Open
post0352cw_ch2.pdf635.41 kBAdobe PDFView/Open
post0352cw_ch3.pdf1.04 MBAdobe PDFView/Open
post0352cw_ch4.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open
post0352cw_ch5.pdf470.89 kBAdobe PDFView/Open
post0352cw_bib.pdf508.46 kBAdobe PDFView/Open
post0352cw_app.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.