Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28356
Title: ปัจจัยที่มีผลต่อคุณภาพของผักกาดหอมห่อตัดแต่งพร้อมบริโภค / ธีรศักดิ์ ปั้นวิชัย
Authors: ธีรศักดิ์ ปั้นวิชัย
Authors: ธีรศักดิ์ ปั้นวิชัย
Keywords: ผักกาดหอม;คลอรีน;กรดอะซิติก;กรดซิตริก;โซเดียมไฮโปคลอไรท์
Issue Date: 2545
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545
Gov't Doc #: ว 635.52 ธ378ป
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1311317
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28356
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0845tp_tpg.pdf63.14 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_abs.pdf105.67 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_con.pdf183.44 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_ch1.pdf99.64 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_ch2.pdf616.04 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_ch3.pdf682.05 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_ch4.pdf1.82 MBAdobe PDFView/Open
post0845tp_ch5.pdf49.24 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_bib.pdf228.13 kBAdobe PDFView/Open
post0845tp_app.pdf39.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.