Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28309
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิกันดา คงสวัสดิ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:46:29Z-
dc.date.available2014-09-19T01:46:29Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 634.3 ว3111ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1226619en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28309-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541en_US
dc.subjectส้มเขียวหวาน -- การเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectส้มเขียวหวาน -- ไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.subjectสีย้อมจากพืชen_US
dc.subjectผลไม้ -- การเคลือบผิวen_US
dc.subjectส้มเขียวหวาน -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.titleผลของการใช้สีสกัดธรรมชาติและสารเคลือบผิวต่อคุณภาพของผลส้มเขียวหวานหลังการเก็บเกี่ยว / วิกันดา คงสวัสดิ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0541wk_abs.pdf89.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.