Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26836
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศิรินทิพย์ พงษ์สว่างen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:06:34Z-
dc.date.available2014-09-18T09:06:34Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 663.64 ศ373กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1412809en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26836-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectนมเปรี้ยวen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์นมen_US
dc.subjectอาหารนมen_US
dc.subjectการออกแบบการทดลองen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์โยเกิร์ตผลไม้รวม โดยใช้เทคนิคการออกแบบการทดลอง = Mixed fruit yoghurt development by using design of experiment technique / ศิรินทิพย์ พงษ์สว่างen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.