Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18499
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปิยะมาศ คงถึงen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:16:02Z-
dc.date.available2014-09-18T04:16:02Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 546.34 ป3611กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1499023en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18499-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectเกลือen_US
dc.subjectซากสัตว์en_US
dc.subjectฟอร์มาลินen_US
dc.titleการใช้เกลือแกงเพื่อลดความเข้มข้นของฟอร์มาลินในการรักษาซากสุนัข = Use of sodium chloride for reducing formalin concentration in preserving canine cadavers / ปิยะมาศ คงถึงen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:VET: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.