Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13824
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทวีศักดิ์ อักษรทับen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:45:34Z-
dc.date.available2014-09-17T09:45:34Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 613.2 ท173คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400805en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13824-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectโภชนาการen_US
dc.subjectใยอาหารen_US
dc.subjectอาหารไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.titleคุณค่าทางโภชนาการและใยอาหารของอาหารล้านนา = Food used in fon-peemeng / ทวีศักดิ์ อักษรทับen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0549ta_tpg.pdf326.7 kBAdobe PDFView/Open
nutr0549ta_abs.pdf185.99 kBAdobe PDFView/Open
nutr0549ta_con.pdf169.89 kBAdobe PDFView/Open
nutr0549ta_ch1.pdf116.66 kBAdobe PDFView/Open
nutr0549ta_ch2.pdf193.27 kBAdobe PDFView/Open
nutr0549ta_ch3.pdf125.18 kBAdobe PDFView/Open
nutr0549ta_ch4.pdf108.89 kBAdobe PDFView/Open
nutr0549ta_ch5.pdf140.35 kBAdobe PDFView/Open
nutr0549ta_bib.pdf131.28 kBAdobe PDFView/Open
nutr0549ta_app.pdf6.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.