Browsing by Subject Soybean

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Antioxidative properties and isoflavone biotransformation of soybean fermented with Aspergillus spp. = คุณสมบัติต้านออกซิเดชันและการแปลงรูปทางชีวภาพของไอโซฟลาโวนของถั่วเหลืองที่หมักด้วยเอสเปอไจลัส / Chirtchai PunjaiseeChirtchai Punjaisee
2008Evaluation of N-Uptake efficiency by Kale Mineralized from vegetable soybean using Isotope 15 N technique = การประเมินประสิทธิภาพการดูดใช้ไนโตรเจนของผักคะน้า ที่ปลดปล่อยจากต้นถั่วเหลืองฝักสดโดยใช้เทคนิคไอโซโทป ไนโตรเจน15 / Wiwat Mathayakul6
1990Evaluation of soybean in saturated soil culture related to its adaptation and nitrogen fixation = การปรับตัวและการตรึงไนโตรเจนในถั่วเหลืองปลูกในสภาพดินอิ่มน้ำ / Wang GuofaWang, Guofa
2010Synthesis of molecularly imprinted Polymers for specific recognition of Isoflavones from Soybean = การสังเคราะห์พอลิเมอร์ลอกแบบโมเลกุลเพื่อการเลือกจำ เฉพาะไอโซฟลาโวนจากถั่วเหลือง / Chanchira WiwatsamretkunChanchira Wiwatsamretkun
2552ประสิทธิผลของเชื้อราปฏิปักษ์ <I>Trichoderma </I> spp. ต่อการควบคุมโรคแอนแทรคโนสของถั่วเหลืองในระยะต้นอ่อนเกศิณี แก้วมาลา; สมบัติ ศรีชูวงศ์