Browsing by Subject Rice -- Biotechnology

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 3 of 3
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Determination of phenolic compounds and antioxidant activity in mutant jasmine rice (Black KDML Oryza sativa) = การหาปริมาณสารประกอบฟีนอลและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในข้าวหอมมะลิกลายพันธุ์ (Black KDML Oryza sativa) / Sadabpong ChoonpicharnSadabpong Choonpicharn
2010Purification and identification of monacolins from red yeast rice prepared from glutinous rice by solid-state fermentation with Monascus purpureus CMU001 = การทำบริสุทธิ์และการหาเอกลักษณ์ของโมนาโคลินในข้าวหมักแดงที่เตรียมได้จากการหมักข้าวเหนียวแบบสภาวะอาหารแข็งด้วย Monascus purpureus CMU001 / Samuch TaweekasemsombutSamuch Taweekasemsombut
2010Salt-tolerant indices development through Ion Homeostasis defensive mechanisms in Thai ricevarieties (Oryza sativa L. spp. indica) = การพัฒนาดัชนีบ่งชี้ความสามารถทนเค็มผ่านระบบอิออนโฮมิโอสเตซีสในข้าวสายพันธุ์ไทย (Oryza sativa L. spp. indica) / Thippawan TrakunyingcharoenThippawan Trakunyingcharoen